top of page
Image by Sorasak

Over nagoya

Welkom bij Sushi & Grill Nagoya Ulvenhout, uw ideale keuze voor de lekkerste sushi in Breda en omgeving. Sushi & Grill Nagoya Ulvenhout is gelegen aan de Dorpstraat in Ulvenhout, een sfeervol dorp in Breda. Wanneer u vanaf Breda het dorp inrijdt, ziet u vrijwel gelijk aan het begin van de Dorpstraat ons restaurant liggen, schuin tegenover de Sint-Laurentiuskerk. Dus ook voor inwoners van Breda is ons restaurant de moeite waard om uit te proberen wanneer u trek heeft in sushi of andere heerlijke gerechten!

Restaurant Nagoya Ulvenhout beschikt over 180 zitplaatsen verdeeld over 4 zalen. Drie van deze zalen worden gekenmerkt door een grote Japanse landschapsschildering aan de muur. Het decor wordt gekarakteriseerd door zwarte en rode kleuren met af en toe een paarse achtergrond. Dit in combinatie met de lichten aan de bars en de vele bloemen verspreid door het hele restaurant, zorgt voor een warme en gezellige sfeer.

Gratis parkeergelegenheid

De naaste omgeving van Sushi & Grill Nagoya Ulvenhout biedt volop gratis parkeergelegenheid. Zowel in de straten als op het Dorpsplein kunt u uw auto kwijt. Zo kunt u ongelimiteerd en zonder zorgen genieten van uw diner bij ons!

Terras

Bij mooi weer kan je ook ervoor kiezen om buiten op ons terras te genieten van een lekker koud drankje en een hapje.

bottom of page